Tündérkert Óvoda

2017.12.19. 14:53

Alapkövet raktak le a bővülő mezőfalvi óvodának (videó)

December 18-án, kedden délelőtt rakták le a bővítés alatt álló Tündérkert Óvoda alapkövét Mezőfalván.

Nagy Zoltán Péter

A régi óvodaszárny nem régen lett felújítva, és már javában folyik a bővítés, így az arra járó kicsit értetlenkedett, miért most teszik le az alapkövet. Ám Márok Csaba polgármester megadta a választ:

– Nem szeretnénk úgy lerakni az alapító dokumentumokat, koremlékeket, hogy ahhoz csak valamilyen robbanás után juthasson hozzá az utókor, ezért jól megjelölt, könnyen hozzáférhető helyen lesznek mai időnk emlékei. Az állami támogatás lobbiját végző Varga Gábor országgyűlési képviselő kijelentette: – Szaporodik a nemzet és ebben Mezőfalva is az élen jár, ezért volt öröm a megújult részt látni, és most a bővítés alapköveit letenni!

Márok Csaba polgármester és Varga Gábor országgyűlési képviselő segítségével Kovácsné Huber Zita, az óvoda vezetője tette le a rajzokat, cserépfigurákat a jövőnek

Az alapdokumentumok között az óvodás gyermekek saját kezű munkáit, cserepeit, az óvoda mai dokumentumait és társlapunk, a Dunaújvárosi Hírlap december 19-i számát találhatja majd a jövő embere.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában