Szavazzon Ön is!

2017.11.02. 10:30

Príma-jelöltek: Bemutatjuk Závodszky Noémit

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének Fejér Megyei Szervezete 12. alkalommal adja át a Fejér Megyei Príma-díjakat november 11-én.

FMH

vgv

Az elismeréseket olyan személyeknek ítélik oda, akik saját területükön maradandót, feltétlen elismerésre méltót alkottak. A jelöltekre olvasóink is szavazhatnak a lapunkban megjelenő szelvényeken, illetve a feol.hu-n IDE kattintva.

Az elmúlt és az elkövetkező napokban – egyesével – valamennyi jelöltet bemutattuk, illetve bemutatjuk. Magyar Színház kategória – Závodszky Noémi, a Vörösmarty Színház színművésze:

Závodszky Noémi Fotó: VOSZ

„Huszonhárom éve vagyok a székesfehérvári Vörösmarty Színház társulatának tagja, egyetlen alapító tagként maradtam azóta is a városban.

Óriási megtiszteltetés ennek a társulatnak a tagja lenni, és boldog vagyok, hogy ezt a hivatást választottam, annak a nem könnyű szolgálatával együtt.

Úgy érzem, hogy értékeket közvetítünk sokakkal együtt a színházban, érzelmeket adunk át, szeretetet – ennek vagyok a nagykövete, erre tettem fel az életemet, és a szívemből nemcsak a színpadon keresztül igyekszem sokat adni, segíteni másokat.

Óriási megtiszteltetés, hogy felterjesztettek a díjra, ezzel a csodálatos csapattal együtt.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában