ne maradj le!

2017.11.14. 07:49

Keresztféléves képzésre jelentkeznél? – Itt a fehérvári szakok listája!

2017. november 15-ig lehet még jelentkezni a felsőoktatásban meghirdetett keresztféléves képzésekre.

Horváth Csilla

Székesfehérváron több egyetem, főiskola is kínál lehetőségeket a továbbtanulásra. Mutatjuk milyen szakokra jelentkezhetnek még idén, a tavaszi félévre.

A Kodolányi János Főiskolán tizenegy alapképzésből, három felsőoktatási szakképzésből és három mesterszak közül választhatnak azok, akik szeretnék elkezdeni, illetve folytatni felsőfokú tanulmányaikat.

Levelező és távoktatási formában az összes alapszak elérhető lesz 2018 februárjától, így jelentkezni lehet anglisztikára, előadóművészetre, emberi erőforrásokra, gazdálkodási és menedzsmentre, kommunikáció- és médiatudományra, közöségszervezésre, nemzetközi tanulmányokra, pedagógiára, szociális munka alapszakra, történelemre, és turizmus-vendéglátásra.

A három mesterszakra, a vállalkozásfejlesztés, a turizmus menedzsment és a nemzetközi tanulmányok mesterképzésekre szintén nappali és levelező formában lehet jelentkezni.

Felsőoktatási szakképzések közül levelező formában a gazdálkodási és menedzsment, a televíziós műsorkészítő és a turizmus-vendéglátás képzések közül választhatnak a jelentkezők.

Az Óbudai Egyetem Alga Regia Műszaki karán nem indulnak keresztféléves képzések.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában