Fehérvári Fogyasztókért Szakmai Díj

2017.11.17. 07:30

Díjra jelölhetők a fehérvári kereskedők

Várja a jelöléseket a Fehérvári Fogyasztókért Szakmai Díjra az Alapítvány a Székesfehérvári Fogyasztóvédelemért.

S. Töttő Rita

Róth Péter és Németh László: várják a jelölést

Fotó: Koppán Viktor Dávid

Negyedik alkalommal pályáztatja meg az Alapítvány a Székesfehérvári Fogyasztóvédelemért és Székesfehérvár önkormányzata a Fehérvári Fogyasztókért Szakmai Díjat, melyre a jelöléseket a fogyasztóktól várja – emelte ki szerdai sajtótájékoztatóján Németh László, az alapítvány elnöke és Róth Péter alpolgármester. Három díjat adományoznak: gyártás, szolgáltatás és kereskedelem kategóriában jelölhetők a cégek, üzletek, szolgáltatók.

Róth Péter és Németh László: várják a jelölést
Fotós: Koppán Viktor Dávid

A jelöléseket szerdától, jövő év március elsejéig fogadja az alapítvány a [email protected] címen. Róth Péter alpolgármester kiemelte: a karácsonyi vásár ideje közeleg, amikor szinte mindenki kapcsolatba kerül valamilyen kereskedelmi tevékenységgel.

Érdemes nyitott szemmel járni, s ha valakivel elégedett a fogyasztó, megtenni a jelöléseket. A díjat a Fogyasztók Világnapjához kapcsolódóan adományozzák, így várhatóan jövő év március 15-e környékén derülhet ki, kikkel elégedettek a fehérvári fogyasztók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában