Helyi közélet

2017.10.20. 08:30

A múzeum és a park

Hűséges előfizetőink megszokhatták, hogy nemcsak olvasnivalót kínálunk, hanem kiadónk jóvoltából sokféle segítséget nyújtunk a szabadidő eltöltéséhez is. Októberben múzeumba invitáljuk olvasóinkat.

FMH

A földtani park a gyerekeknek is élményt nyújt

Forrás: Archív

Októberben országszerte színes rendezvényekkel várják a közönséget a múzeumok. Ehhez kapcsolódunk mi is, hiszen a Pannon Lapok Társasága Kiadói Kft. Megyekártya programjában elindítottuk a „Múzeumok hónapja” projektet. A térségben működő múzeumok a megadott hétvégéken velünk együttműködve megyekártyával rendelkező olvasóink számára 50 százalékos kedvezményt adnak a belépőjegyek árából.

A földtani park a gyerekeknek is élményt nyújt
Forrás: Archív

Ezzel lehetőséget kínálunk számukra, hogy megismerjék a múzeumok értékeit. Ezen a hétvégén, október 21-én, szombaton a gánti Bauxitbányászati Múzeumba és Földtani Parkba invitáljuk olvasóinkat, akik a múzeumban megtekinthetik a 90 évvel ezelőtt kezdődött bányászat történetét, emlékeit. A parkban pedig a földtörténet utolsó 60 millió évének ritkán megfigyelhető nyomait tanulmányozhatják a tanösvény 15 állomásán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában