Földrajz

2017.10.28. 14:00

Nézd meg hova érkeznél, ha lakóhelyedről átásnád magad a Föld túloldalára!

Mindig is érdekelt, hogy hova lyukadnál ki, ha elkezdenél ásni az udvaron, egészen addig amíg keresztül nem érsz a bolygón? Segítségünkkel most megnézheted!

Horváth Csilla

A térkép a Google Maps adatait veszi alapul, az ott bejelölt pozíció koordinátái alapján kiszámolja, hova kell jutnunk, ha átásnánk magunkat. A felület egy interaktív térkép, így amennyiben a böngésző nem támogatja a megjelenítést van lehetőségünk még a koordináta konvertálására is. (Ezt a Google Maps-ba beírva ugyanúgy megkapjuk az eredményt). Illetve ne ijedjünk meg, ha azonnal nem tudjuk kipróbálni, a program naponta 50 ezer térképet tölt be, ha ebbe nem fértünk bele, próbáljuk meg később az eredményért. (Vagy az előző Google Mapsos verzióra váltsunk!)

 

Az ellentétes oldal helyei a legtöbb szárazföld esetében az óceán közepére esnek, így nagy valószínűséggel Fejér megyéből valahol a Csendes-óceán közepén találnánk magunkat.

Székesfehérvárról ide érkeznénk

Amennyiben kedvet kaptál egy kis kalandozásra saját lakóhelyed antipódusát IDE KATTINTVA keresheted meg!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában