Budapest felé

2019.04.15. 07:52

Szalagkorlátnak ütközött és felborult egy kisbusz az M7-esen – Frissítve!

Baleset történt az M7-es autópályán Székesfehérvár térségében.

Police.hu, Katasztrófavédelem

Forrás: Katasztrófavédelem

8:00

Friss információink:

A felborult kisbusz miatt a helyszínelés teljes útlezárás mellett folytatódik. A kisbusz a baleset következtében az autópálya szalagkorlátját leszakította és annak elemei az úttesten találhatóak. A balesethez Székesfehérvárról riasztották a hivatásos tűzoltókat, akik áramtalanították a kisbuszt és megkezdték a műszaki mentést. A munkálatok idejére a sztráda főváros felé vezető oldalának érintett szakaszát teljes szélességében lezárták. Elsődleges információink szerint a balesetben két ember megsérült, ezért őket a mentők ellátják.

Fotó: Katasztrófavédelem

S székesfehérvári hivatásos tűzoltók roncsvágóval elvágták és leemelték a burkolatról a félig leszakadt korlátot. A műszaki mentés során a járművet áramtalanították, majd daru csörlőjével kerekeire állították és félrevontatták a kisbuszt. A szalagkorlát útra lógó, balesetveszélyes részét ugyancsak roncsvágóval távolították el a tűzoltók.

Fotó: Katasztrófavédelem

Az eddig rendelkezésre álló információk alapján április 15-én 7 óra 15 perckor egy kisbusz Székesfehérvár térségében az M7-es autópálya 68-as km szelvényében Budapest irányában a szalagkorlátnak ütközött és felborul – tudtuk meg a rendőrségtől.

Fotó: Katasztrófavédelem

A baleset miatt az érintett útszakaszon torlódás alakulhat ki, ezért kérjük, hogy fokozott figyelemmel közlekedjenek!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!