Baleset

2018.05.17. 08:18

Három autó ütközött össze Székesfehérváron

Mikrobusz és két személygépkocsi ütközött május 17-én, csütörtökön reggel Székesfehérváron, a Kisteleki utca és a Budai út kereszteződésénél.

Katasztrófavédelem

Fotó: Koppán Viktor Dávid/Fejér Megyei Hírlap

A balesetet látta egy autójával arra haladó, szabadnapos székesfehérvári tűzoltó, aki az ütközés után megállt, kiszállt a járműből, a sérültekhez sietett, és telefonon értesítette a szolgálatban lévő kollégáit – közölte a katasztrófavédelem.

Fotós: Koppán Viktor Dávid/Fejér Megyei Hírlap

Az egyik autó vezetője nem tudott kiszállni a járművéből, mert a balesetben érintett másik személygépkocsi közvetlenül a vezető oldali ajtó mellett állt meg.

Fotós: Koppán Viktor Dávid/Fejér Megyei Hírlap

A szabadnapos tűzoltó kérésére ezzel az autóval előrébb álltak, utána kinyitotta a sofőr felőli ajtót, és kisegítette a könnyebben sérült nőt a kocsiból. A mikrobuszban nyolcvan ültek, közülük a mentők két sérültet szállítottak kórházba. A tűzoltók áramtalanították a járműveket, az útburkolatról pedig lesöpörték a törmeléket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!