Ké hírek

2024.03.20. 08:47

Utoléréses balesetet miatt félpályán halad a forgalom a Budai út egy szakaszán

Szerda reggel a 7-es főút Budai úti szakaszán utoléréses balesetet szenvedett egy furgon és egy személyautó.

Déri Brenda

Fotó: Szanyi-Nagy Judit / Fejér Megyei Hírlap

A baleset miatt a Budai út érintett szakaszán - a Topolya utcától nem messze - jelenleg is félpályán halad a forgalom.  A helyszínre riasztott székesfehérvári hivatásos tűzoltók a helyszínelés után tudják megszüntetni a forgalmi akadályt - írja közleményében a Fejér Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Fotó: Szanyi-Nagy Judit / Fejér Megyei Hírlap

 Amint további részleteket tudunk meg a a baleset kapcsán, cikkünket frissítjük!

Frissítés:

A katasztrófavédelem a feol.hu megkeresésére is megerősítette, hogy ráfutásos balesetben egy személygépkocsi és egy textilárut szállító kisteherautó ütközött szerda reggel Székesfehérváron, a Budai úton. Tájékoztatásukban arra is kitértek, hogy tűzoltói beavatkozásra a helyszínen nem volt szükség.

Frissítés (12.59)

Időközben a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Szolgálatától is megkaptuk a reggeli baleset kapcsán a választ, melyből kiderült: egy kistehergépjármű vezetője nem tartott megfelelő követési távolságot az előtte haladó személygépjármű mögött, ezért a jármű hátuljának ütközött. A balesetben személyi sérülés nem történt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!