Mentőakció

2024.03.24. 15:00

Egy vízóraakna mélyéről húzták ki a szabadbattyáni kutyust

Vízóraaknába esett kutya kimentéséhez kérték a tűzoltók segítségét március 21-én délután Szabadbattyánban, egy családi háznál.

Horváth-Buthy Lilla

A családi ház udvarán a nagytestű állatot kötél segítségével emelték ki az aknából.

Fotó: Varga Csaba tűzoltó főtörzsőrmester

Egy szabadbattyáni, nagytestű házőrző segítségkérő tekintetét fordította megtalálóira egy vízóraakna mélyéről a napokban. Szorult helyzetéből végül a tűzoltók mentették ki: kötelet nyújtottak a "nagy jószágnak", aki végig szelíden és türelmesen tűrte a mentőakció mozzanatait.

Varga Csaba tűzoltó főtörzsőrmester, a székesfehérvári hivatásos tűzoltó-parancsnokság tűzoltójának képein már a boldog végkifejletet láthatjuk, akiről a poszt írója is ekképp nyilatkozik: "Csak bizalommal lehet belenézni ezekbe a kék szemekbe". Az ebnek a kisebb riadalmat leszámítva, szerencsére nem esett baja.

Egy kommentből is tudjuk, a kutyus azóta is jól van, és a negatív, elítélő hozzászólóknak üzente az illető: baleset még a leggondosabb gazdik körében is előfordulhatnak! 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!