Folyamatban lévő ügyek

2024.03.04. 10:52

Betörtek egy baracskai házba

Február közepén erőszakos bűncselekményt követtek el egy időskorú baracskai lakos ellen, illetve betörtek egy baracskai ingatlanba is.

Déri Brenda

Illusztráció

Fotó: Shutterstock

Erről a település polgármestere Szőlősy Attila tájékoztatta a közösségi oldalon a lakosságot, valamint leírta az eset után lakossági fórumot szerveztek, amelyen a rendőrség többek között a védekezési és megelőzési lehetőségekről beszélt. A településvezető telefonos megkeresésünkkor elmondta a bejegyzése célja a tájékoztatás mellett a figyelemfelhívás volt és az, hogy a rendőrségi előadáson elmondottakat megossza a helyiekkel. 

A fentiek kapcsán természetesen a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitánysággal is felvettük a kapcsolatot, akiktől megtudtuk, hogy a Gárdonyi Rendőrkapitányság egy 42 éves férfival szemben rablás bűntett elkövetése miatt folytat büntetőeljárást, valamint ismeretlen tettes ellen lopás vétség elkövetése miatt nyomoz.

Mivel mindkét esetben folyamatban lévő eljárásokról van szó további információt nem árultak el.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!