Baleset

2024.02.06. 09:40

A holtterében volt, ezért ütközött a rendőrautó délelőtt Fehérváron! (Frissítve!)

Baleset történt kedd reggel a Székesfehérvári Járásbíróságnál, a Szegfű Gyula utcában, emiatt az érintett útszakaszon torlódásra kell számítani. A helyszíni nyomokból arra lehet következtetni, hogy egy rendőrautó és a Városgondnokság egyik autója ütközött egymásnak.

Kecskés Zoltán

Összetört rendőrautó a bíróság előtt.

Fotó: Kecskés Zoltán / FMH

A rendőrautó első lökhárítója teljesen összetört és leszakadt, míg a Városgondnokság autójának jobb oldala behorpadt. Az érintett útszakaszon nagy a rendőri jelenlét és az egyik sávot is lezárták, így kisebb torlódásra kell számítani. Jelenleg a helyszínelés zajlik. Személyi sérülésre utaló jelet nem láttunk.

A Városgondnokság egyik autója is balesetet szenvedett.
Fotó: Kecskés Zoltán / FMH

Felkerestük a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányságot, amint válaszolnak megkeresésünkre, közölni fogjuk. 

Nagy a rendőri jelenlét Szegfű Gyula utcában, egy sávot lezártak.
Fotó: Kecskés Zoltán  / FMH

Frissítés!

Bozai István városgondnok a FEOL megkeresésére elmondta, hogy egyik csoportvezetőjük ütközött a rendőrautóval, de szerencsére személyi sérülés nem történt, egyik fél sem sérült meg. A Városgondnokság vezetője hozzátette, jelenleg is tart a vizsgálat, hogy megállapítsák, hogy ki volt a hibás, mert nem egyértelmű. 

Frissítés!

A Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya elektronikus úton érkezett megkeresésünkre a következő választ adta az esettel kapcsolatban:

„A megkeresésére reagálva tájékoztatjuk, hogy 2024. február 6-án 8 óra 25 perckor közlekedési baleset történt Székesfehérváron a Szekfű Gyula utcában, ahol két személygépjármű ütközött. Az elsődleges információk alapján a rendőrautó vezetője a belső forgalmi sávba kívánt átsorolni, azonban a manőver során nem ellenőrizte megfelelően a jármű holtterét ezért összeütközött a mellette azonos irányba közlekedő Dacia típusú személyautóval. Az ütközés során személyi sérülés nem történt."

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!