Nem lélegzett

2024.02.05. 13:03

Rémálom: pár hetes unokáját élesztette újra egy Fejér vármegyei nagymama

Horváth-Buthy Lilla

Képünk illusztráció!

Fotó: unsplash.com

Közösségi oldalukon tette közzé az Országos Mentőszolgálat, hogy vasárnap este "minden szülő legrosszabb rémálmát élte át az a Fejér vármegyei család, akik rövidesen azután, hogy lefektették mindössze néhány hetes gyermeküket, észrevették, hogy a kicsi már nem lélegzik."

Mint fogalmaztak, a szülők és nagyszülők azonnal hívták a mentőket, majd a telefonos utasításokat követve, a nagymama kezdte meg a csecsemő újraélesztését. "Mentésirányító bajtársunk nagy erőket mozgósított, több mentőegység és az ügyelet is perceken belül a helyszínre érkezett és emelt szinten folytatták a kisfiú ellátását. Az időben érkezett segítség és az összehangolt csapatmunka végül sikerre vezetett és a gyermeket további ellátás céljából kórházba szállították a mentők. Mielőbbi felépülést kívánunk, az életmentésben résztvevőknek gratulálunk!" - írták a mentők, kik egy emberként aggódnak a kisbabáért. 

Szerkesztőségünk minden tagja gondol a családra, és mielőbbi felépülést, hosszú, boldog életet kíván a kisfiúnak! 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!