Kék hírek

2024.02.19. 16:08

Dudával jelezte, hogy rosszul van

Hogy a sors, az őrangyal vagy a Jóisten vezette a rendőrt és a polgárőrt a velencei autó mellé vasárnap délelőtt, nem tudni, de az biztos: a sofőr szívinfarktus gyanús állapotban csak annyira volt képes, hogy dudált nekik.

S. Töttő Rita

Forrás: Illusztráció / pexels.com

Egy február 18-i, vasárnap délelőtti esetről számolt be a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság közösségi oldalán. Egy gárdonyi járőr, valamint polgárőr társa tartott a velencei Tópart utcában célja felé, amikor arra lettek figyelmesek, hogy egy autóban valaki ütemesen dudál. Nem is hagyták figyelmen kívül a különös ügyet, benéztek az autóba. Ahol azonnal látták, hogy a sofőr eldőlt, s int nekik. A rendőr és a polgárőr nem késlekedett: kinyitották az ajtót, a sofőr pedig elmondta, hogy nincs jól: szédül és bal karja, lába zsibbad. A segítők azonnal hívták a 112-es segélyhívót. A mentők perceken belül kiérkeztek és ellátták a bajbajutottat. A 62 éves járművezetőt kórházba szállították.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!