Frissen Fejérből

2024.01.11. 16:24

Karambol történt Székesfehérvár és Úrhida között (frissítve)

Olvasónktól kaptuk a hírt, hogy tűzoltók és rendőrök vannak az Úrhidai úton, a Nádor-csatornánál. Baleset történt. Ennek részleteiről a katasztrófavédelmi igazgatóságot és a rendőrséget kérdeztük.

Horváth-Buthy Lilla

Fotó: KZSV

Szabó- Bisztricz Anett, tűzoltó százados, szóvivő, a feol.hu érdeklődésére elmondta: "Személygépkocsi és kisteherautó ütközött csütörtökön délután Úrhida és Székesfehérvár között. A székesfehérvári hivatásos tűzoltók és a Sárvíz Tűzoltó Egyesület önkéntesei végzik a műszaki mentést, a járműveket áramtalanították."

Frissítés 18:55

A rendőrség az alábbiakról tájékoztatta a feol.hu-t:

"Január 11-én 15 óra 30 perc körül egy személygépkocsi közlekedett a 7201-es számú úton Székesfehérvár irányába. Az autó vezetője egy útkanyarulatban elveszítette uralmát a jármű irányítása felett és frontálisan ütközött egy furgonnal. Az okozó gépkocsi sofőrje megsérült, őt a mentők kórházba szállították. A baleset helyszínelése során váltakozó irányba, rendőri irányítás mellett, egy sávon haladt a forgalom."

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!