Öt embert fogtak el

2024.01.24. 16:36

Drogterjesztőkre csaptak le a rendőrök Fejér megyében, az egyik fiatalkorú

Már néhány hónapja folyamatban volt a nyomozás, ami kedden eredményre vezetett: öt embert állítottak elő a megyei rendőrök, kábítószergyanús anyagokat foglaltak le.

Horváth-Buthy Lilla

Forrás: police.hu/FVMRFK

A Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság arról adott tájékoztatást közösségi oldalán, hogy (főként Székesfehérváron és a környező településeken) kábítószert értékesítők kerültek a látókörükbe néhány hónapja, így hát nyomozás indult. Ennek az összehangolt munkának, felderítésnek köszönhető, hogy több személyt is beazonosítottak, majd összehangolt akció keretében a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága nyomozói a Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály munkatársaival január 23-án hajnalban meglepték ezeket a célszemélyeket.

Mint írták, négy helyszínen, egy időben jelentek meg, és az intézkedések során öt embert állítottak elő, kábítószergyanús anyagokat, a terjesztéshez szükséges eszközöket, pénzt és mobiltelefonokat foglaltak le. "A rendőrök egy 18, egy 31 és egy 42 éves férfit kábítószer-kereskedelem megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki, és kezdeményezik letartóztatásukat. Negyedik, fiatalkorú társuk szabadlábon védekezhet" - közölte a rendőrség.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!