Kék hírek

2024.01.12. 08:18

Baleset a reggeli csúcsforgalomban: gyalogost gázolhattak a körforgalomnál (frissítve)

Elsődleges információink szerint gyalogost gázoltak Székesfehérváron ma reggel a Horvát István és a Lövölde kereszteződésében lévő körforgalomnál.

S. Töttő Rita

Fotó: S. Töttő Rita / FMH

A péntek reggeli csúcsforgalomban, január 12-én reggel 7.30 körül történt baleset Székesfehérváron, a Horvát István és a Lövölde kereszteződésében lévő körforgalomnál. Szemtanúk elmondása alapján úgy tudjuk, elütöttek valakit ezen a szakaszon, de a történtek súlyosságáról még nincsenek hírek. A helyszínre mentők és rendőrség is érkezett. Megkérdeztük a részletekről és a baleset körülményeiről a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányságot és az Országos Mentőszolgálatot is, válaszukra várunk.

8.43 Frissítés:

Viszonylag jó hír érkezett a Mentőszolgálattól: a helyszínről egy könnyebb sérülést szenvedett személyt szállítottak kórházba.

11.05 Frissítés:

A  Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Szolgálata kérdésünkre kiegészítette a korábbi információkat: mint kiderült, valójában egy kerékpáros nekihajtott egy személygépjárműnek. A baleset során a kerékpárral közlekedő székesfehérvári nő megsérült. 

Fotó: S. Töttő Rita / FMH

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!