Tűzeset

2024.01.24. 17:48

Agárdi büfétűz: kiderült, hol keletkezett

Az agárdi üzletsoron nemrégiben történt tűzeset tűzvizsgálati eredményéről érdeklődtünk a Katasztrófavédelemnél. Mint ismeretes, január 12-én kigyulladt egy üzlet, melynek eloltásában, a tűzoltók kiérkezéséig is sokan segédkeztek.

S. Töttő Rita

Forrás: Olvasó

Egy üzletsor két épületrésze között keletkezett tűz január 12-én délben Agárdon – szögezte le megkeresésünkre a Fejér Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. A feol.hu a tűzvizsgálati eredményről érdeklődött, így közleményben elárulták: a lángok átterjedtek egy pékség raktárára és a másik oldalon egy lángossütő teraszára. A tűzben egy propánbutángáz-palack felrobbant.

Forrás: Olvasó

A szomszédos gyógyszertár dolgozói az oltást porral oltókkal megkezdték, de – a feolhoz eljuttatott információk szerint - egy közeli építkezésen dolgozó csapat is besegített az oltásba.  A lángokat a Fejér vármegyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett a székesfehérvári hivatásos tűzoltók fojtották el. Tűzvizsgálatra okot adó körülmény nem merült fel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!