Felfoghatatlan

2023.12.23. 15:27

Borzalmas tragédia a 81-esen: két felnőtt és egy gyermek veszítette életét

Amint arról korábban több cikkben is beszámoltunk, a szombati hóesés több helyen nehezítette meg a közlekedést.

Feol.hu

Forrás: Delta Hírek közösségi oldala

A 81-es főúton már a reggeli órákban rendőrök irányították a forgalmat, később pedig arról is értesültünk, hogy Bakonysárkány közelében közlekedési baleset történt, ami miatt a főutat teljes szélességében lezárták.

Akkor még meg nem erősített információkból úgy tudtuk, hogy a balesetben többen is életüket vesztették. Mostanra kiderült, hogy a hír sajnos igaz. A borzalmas tragédiában hárman hunytak el, köztük egy tíz éves gyermek.

A Delta Hírek úgy tudja, hogy Vérteskethely és Bakonysárkány között egy személyautó csúszott meg az úton, majd összeütközött egy betonkeverő járművel  A szörnyű ütközés következtében a személyautó az árokba borult, három utasával együtt. A kocsiban ülő két középkorú felnőtt és egy körülbelül tízéves gyerek olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életüket vesztették. Az elsődleges információk alapján egy család utazhatott az autóban, de a hatóságok egyelőre nem erősítették meg ezt a hírt.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!