Két jármű karambolozott Óbaroknál

2023.12.27. 18:36

Autóbaleset az M1-esen: A mentőhelikopter érkezésére a forgalmat is leállították

Szerda délelőtt drámai események zajlottak az M1-es autópályán, Óbarok térségében, amikor két jármű – egy személyautó és egy 9 személyes kisbusz – frontálisan ütközött.

Hajdú Marianna

Fotó: Archív / Illusztráció

A Komárom-Esztergom Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság információi szerint a kisbuszban hat gyermek és három felnőtt utazott, míg a személyautóban két felnőtt tartózkodott a baleset idején. 
A baleset helyszínére riasztották a tatabányai hivatásos, a bicskei önkormányzati és az önkéntes tűzoltókat. A mentési műveletek gyors és hatékony koordinációja mellett egy mentőhelikopter is érkezett a helyszínre, hogy a sérültek ellátását a lehető legrövidebb időn belül biztosítsa.

A helyszínen a tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd eltávolították a kiömlött üzemanyagot. A katasztrófavédelem munkatársai két órán át dolgoztak a helyszínen, biztosítva a mentés zavartalan lebonyolítását. A balesetben érintett személyek közül senkit sem kellett kivágni a roncsokból, azonban a sérültek kiemelésében segítséget nyújtottak a mentőknek. 

A helyszínre több mentőegység és egy mentőhelikoptert is érkezett. A mentők három főt könnyebb, egy főt súlyos sérülésekkel és két gyermeket könnyebb sérülésekkel szállítottak kórházba. A mentőhelikopter sérült nélkül térhetett vissza a bázisra.

 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!