Hogy tehet valaki ilyet?!

2023.11.24. 10:37

Évekig molesztálta nevelt lányát a 44 éves férfi

A Dunaújvárosi Járási Ügyészség indítványa alapján a bíróság letartóztatta azt a férfit, aki a megalapozott gyanú szerint évekig molesztálta nevelt lányát.

Feol.hu

Forrás: Pixabay

A nyomozás során beszerzett adatok alapján megalapozott gyanú merült fel arra vonatkozóan, hogy a 44 éves férfi 2018. évtől kezdődően rendszeresen molesztálta nevelt lányát és szexuális cselekmény eltűrésére kényszerítette.

Az ügyészség álláspontja szerint indokolt a gyanúsított letartóztatása, mivel fennáll a veszélye annak, hogy szabadlábon hagyása esetén a bizonyítást nehezítené.  Az ügyben számos családtagot kell kihallgatni tanúként, és lehetséges, hogy a gyanúsított szabadlábon befolyásolná őket. Emellett tartani lehet attól is, hogy a férfi szabadlábon újabb bűncselekményt követne el esetlegesen a nevelt lánya sérelmére. Mindezen indokok alapján az ügyészség indítványozta a férfi letartóztatását.

A bíróság az ügyészi indítvánnyal egyetértett és elrendelte a férfi letartóztatását. A döntéssel szemben a gyanúsított és védője fellebbezést jelentettek be, így a végzés nem végleges.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!