Egy késsel megvágta az arcát is

2023.10.04. 13:30

Hason szúrtak egy férfit a karórájáért, némi dohányért és egy öngyújtóért

A Fejér Vármegyei Főügyészség vádat emelt azzal a férfival szemben, aki egy székesfehérvári mosodában egy karóráért, öngyújtóért és némi dohányért szúrt meg egy másik férfit.

Déri Brenda

Forrás: Pixabay

A vádirat szerint a vádlott és a sértett 2022. november 10-én éjszaka ittasan tartózkodtak egy székesfehérvári önkiszolgáló mosodában, ahol a vádlott többször bántalmazta a sértettet, aki ittas állapota miatt képtelen volt a védekezésre. 

Egy késsel meg vágta az arcát, az arca és a nyaka irányába szúró-kaszáló mozdulatokat tett, valamint a csípője fölött hason szúrta. Elvett tőle egy öngyújtót, némi dohányt és egy karórát. Ezt követően egy biztonsági őr érkezett a helyszínre, aki elől a vádlott elmenekült, de szerencsére a nyomozó hatóság rövid időn belül megtalálta és elfogta a férfit. 

A sértett sérülései nyolc napon belül gyógyulóak voltak, azonban az arc, illetve a nyak metszése, valamint a hasfal szúrása során az életveszélyes sérülés kialakulásának a reális veszélye fennállt. Ezért az ügyészség a férfival szemben börtönbüntetés kiszabását, közügyektől eltiltást, továbbá a letartóztatás fenntartását indítványozta.


 


 


 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!