Toborzás

2023.09.25. 11:00

Határvadász lennél? Ne habozz! Itt várnak a vármegyében

A Fejér vármegyei toborzók több helyszínen várják ezen a héten is a határvadász hivatás iránt érdeklődőket.

Feol.hu

Forrás: police.hu

A  Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság toborzói 2023. szeptember 25-én délután Székesfehérváron a Liszt Ferenc utcában, szeptember 26-án délelőtt Móron a Deák Ferenc utcai KMB Irodában, szeptember 29-én délelőtt Dunaújváros belterületén és a Bicskei Egészségügyi Központban, valamint szeptember 30-án délelőtt a Bicske Szíve Parkban várják az érdeklődőket.

A fent megjelölt helyszíneken az egyenruhások felvilágosítást adnak a szerződéses határvadász szolgálatról, a jelentkezés feltételeiről, a szolgálati feladatokról, az illetményről és egyéb juttatásokról.

A szerződéses határvadász képzéssel kapcsolatosan bővebb tájékoztatás elérhető a https://www.police.hu/szerzodeses-hatarvadasz-kepzes oldalon.

Legyél Te is Rendőr Facebook oldalon folyamatosan frissülő tartalmak segítik a leendő határvadászokat abban, hogy minél szélesebb körben megismerkedhessenek a határvadász hivatással.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!