Tart a helyszínelés

2023.09.18. 21:52

Embert gázolt a vonat Székesfehérváron, késnek a járatok (frissítve, videóval)

A Déli pályaudvarról Balatonfüredre tartó, Székesfehérvárról 20.19-kor tovább indult Vízipók InterRégió (19718) elgázolt egy embert Székesfehérvárnál.

Szanyi-Nagy Judit

Fotó: Holl Ádám / Olvasónk

 

A fenti hírt a MÁV osztotta meg közösségi oldalán. Nem hivatalos forrásból úgy tudjuk, a baleset a maroshegyi részen történt.

A tájékoztatás szerint a helyszínelés végéig – várhatóan késő éjszakáig – egy vágányon szünetel a forgalom Székesfehérvár és Szabadbattyán között. Emiatt 15-20, esetenként 20-30 perccel nőhet a menetidő a Budapest–Székesfehérvár–Nagykanizsa és a Budapest–Székesfehérvár–Tapolca vonalon.

Azokat az utasokat, akik a gázolásban érintett Vízipók InterRégió vonaton utaztak, Balatonfüredig közlekedő pótlóbuszokra szállítják át.

Frissítés (21.45):

A katasztrófavédelem honlapja szerint a Balatoni úti felüljárónál történt a gázolás, az Udvarhelyi utcában. A szerelvényen utazó harmincöt embernek a székesfehérvári hivatásos tűzoltók segítenek átszállni a vonatpótló autóbuszokra.

Egyik olvasónk videót küldött lapunknak a helyszínelésről:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!