További erősítés érkezik

2023.08.20. 17:09

Tartálykocsi gyulladt ki a 62-es főúton – a teljes utat lezárták (helyszíni fotókkal frissítve)

Székesfehérvár határában, a 62-es főút 42-es kilométerszelvényénél, menet közben gyulladt ki egy kamion tartálykocsija.

Szanyi-Nagy Judit

Fotó: Nagy Norbert / FMH

A fenti hírt Szabó-Bisztricz Anett katasztrófavédelmi szóvivő megerősítette lapunknak, s azt is elmondta: az oltás jelenleg is (augusztus 20-án, 17 órakor) folyamatban van, a helyszínen az összes székesfehérvári gépjárműfecskendő megjelent. Erősítésként további tűzoltójárművek is az érintett területre tartanak.

Fotó: Nagy Norbert / FMH

Időközben a rendőrségi Rutin alkalmazásában és a katasztrófavédelmi VÉSZ-értesítőben is felhívták a figyelmet a balesetre, és arra, hogy az érintett útszakaszt teljes terjedelmében lezárták. Terelőútvonalként a Seregélyes–Dinnyés–7-es főút vonalat jelölték ki.

Fotó: Bagotai Zsanett / feol.hu

Frissítés: 

Eloltották a lángokat a 62-es főút 42. kilométerénél, Székesfehérvárnál, ahol kigyulladt egy üzemanyagot szállító tartálykocsi. A helyszínre negyven tűzoltó érkezett ki, akik két oldalról, több habsugár segítségével, a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett oltották el a lángokat. Az egységek megkezdték az izzó részek visszahűtését. A helyszínen elhúzódó tűzoltási munkálatokra lehet számítani.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!