Kék hírek

2023.08.04. 08:44

Készenléti rendőrök is segítik a fehérvári focimeccs biztosítását

12 bevetési csoporttal készül a Készenléti Rendőrség (KR) a hétvégi, kiemelt kockázattal járó sporteseményre.

Feol.hu

Fotó: police.hu

A focidrukkerek nagy örömére egy hete megindult a hazai élvonalbeli labdarúgó-bajnokság. A hétvégén már a második fordulók zajlanak. Vasárnap, azaz augusztus 6-án este a Fehérvár FC a Sóstói Stadionban fogadja a Ferencváros csapatát. Tekintettel arra, hogy a találkozó kiemelt biztonsági kockázatú sportesemény, ezért a játékosok mellett erre a meccsre a rendőrök is nagy erőkkel készülnek. A mérkőzés biztosításában a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság mellett a KR is részt vesz.

Hogy a sportot kedvelő és a meccsre kilátogató vendégek minél nagyobb biztonságban érezhessék magukat, a KR Rendészeti Igazgatósága 12 bevetési csoporttal segíti a Fejér vármegyei rendőrök munkáját. A helyi egységeken túl a sporteseményen, illetve annak környékén mintegy 150 készenléti rendőr is jelen lesz közel 30 gépkocsival. A csapatszolgálati feladatok levezénylése érdekében a nagy létszámra tekintettel a helyszínen műveletirányító parancsnok is részt vesz a KR részéről. – írja a police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!