A rendőrök azonnal utána eredtek

2023.08.02. 20:00

Elképesztő videó: Fogta magát és behajtott szembe a forgalommal a négy sávos Széchenyi utcába

Nem tudni, hogy a meleg vagy éppen az érkező hidegfront okozhatta a rossz döntést, de egy férfi fogta magát és egyszerűen behajtott a forgalommal szembe a Széchenyi és a Horvát István utca nem kis méretű kereszteződésében.

Házi Péter

Fotó: Olvasó

Olvasónktól kaptunk egy érdekes, vagy inkább meghökkentő videót, amit a Székesfehérváron közlekednénk facebook-csoportban is megosztott az eset szemtanúja: Nyugodtan áll mindenki a piros lámpánál, pontosabban a jobbra, a Prohászka templom felé kanyarodó autósok éppen elindulnak, amikor egy szürke Renault megérkezik az útkereszteződés közepére. Láthatóan tanakodik, hogy "merre van az arra", de aztán dönt és határozott gázadással megindul, mégpedig "bele" a négy sávos Széchenyi út szembesávjába, a vasúti aluljáró felé. Többen dudálnak neki, de ettől láthatóan csak a zebra középszigetén álldogáló hölgy ijed meg, a Renault vezetője nem. Véletlenül éppen arra jár egy rendőrautó, a rendőrök szintén látják az esetet és érthető módon azonnal a szabálytalankodó, komoly balesetveszélyt okozó sofőr után erednek. Aki feltehetően meg is kapta méltó büntetését.
Nem tudni, hogy a hőség vagy éppen az érkező front zavarta-e meg az autóst, de reméljük, máskor sem ő, sem autóstársai nem követnek el ekkora hibát. Már csak a többi közlekedő testi épsége érdekében sem...

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!