Frissen Fejérből

2023.07.17. 11:14

Négy autó ütközött Székesfehérvárnál – kifejezetten erős a forgalom az M7-es autópályán (frissítve)

Már a kora reggeli óráktól kezdve élénk a forgalom Budapest és a Balaton között az M7-es autópályán.

Szanyi-Nagy Judit

Az 59–62-es kilométerszelvény környékén történt a baleset

Fotó: archív (Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap)

Ez egy hosszabb részen Fejér vármegyét is érinti. Olyannyira, hogy az Útinform tájékoztatása szerint sokan haladnak az M7-es autópályán Letenye felé, Tárnok és Martonvásár között. Az erős forgalom miatt lassul, szakaszosan torlódik a forgalom.

Mindemellett az Útinform és a katasztrófavédelem is arról adott hírt, hogy Székesfehérvár térségében több autó is összeütközött. Előbbi tájékoztatása szerint Letenye felé, a fehérvári pihenő előtt, a 62-es kilométer környékén történt a baleset. A forgalom csak a leállósávon halad, a torlódás 7 kilométeres. A katasztrófavédelem honlapján olvasható információk alapján négy autó ütközött össze az 59-es kilométernél, ahol a székesfehérvári hivatásos tűzoltók a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoznak. A közlemény szerint egy sávon halad a forgalom.

Frissítés (12.00):

Az Útinform tájékoztatása szerint a 62-es kilométernél forgalmi akadály már nincsen, de a torlódás csak lassan oszlik fel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!