Kék hírek

2023.07.18. 15:27

Kölcsönadta biciklijét, hálából késszúrást kapott érte egy adonyi férfi

Az adonyi nő nehezményezte, amiért számonkérik rajta az általa kölcsönkért kerékpár hollétét.

Feol.hu

Forrás: police.hu

A police.hu közleménye szerint egy jóindulatú gesztussal kezdődött, súlyos testi sértés kísérlettel végződött az a megállapodás, amely 2023. július 17-én két adonyi illetőségű lakos között köttetett. Egy 29 éves nő a délutáni órákban azzal a kéréssel fordult 62 éves ismerőséhez, hogy adja kölcsön a kerékpárját. A férfi nem látta akadályát az ügyletnek, mindössze annyit kért a nőtől, hogy még aznap este visszakaphassa tőle a kétkerekűjét. A nő látszólag tudomásul vette az egyezség feltételét, majd távozott a kölcsönkapott kerékpárral, azonban a nap végén a jótevő hiába várt, se ismerőse, se a bicikli nem érkezett vissza hozzá. A férfi úgy döntött, hogy utánajár a mulasztásnak és miután tudta, hogy hol tartózkodik a nő, személyesen kereste fel egy adonyi ingatlanban. Az asszony rosszallóan fogadta, hogy a tulajdonos visszatérően kérdőre vonja a kerékpárja hollétét illetően, ezért először agresszíven próbálta kiadni az útját a férfinak, majd hirtelen egy késsel mellkason szúrta a sértettet, aki könnyű sérülést szenvedett. A férfi a támadást követően azonnal értesítette a rendőröket, akik néhány perccel később még a helyszínen elfogták a 29 éves késelőt, akiről adatainak ellenőrzése során azt is megállapították, hogy körözés van érvényben ellene.

A járőrök a nőt előállították a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra, ahol július 18-án délután súlyos testi sértés bűntett kísérlet megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!