Ügyészségi hírek

2023.07.03. 16:30

Ittasan ütközött egy férfi Fehérváron

A Dunaújvárosi Járási Ügyészség ittas állapotban elkövetett járművezetés vétsége miatt vádat emelt azzal a férfival szemben, aki Székesfehérváron, ittasan nekiütközött egy várakozó autónak.

Forrás: Fejér Megyei Főügyészség

A vádirat szerint a férfi 2022. március 28-án este otthonában szeszesitalt fogyasztott. Másnap délelőtt további szeszesital elfogyasztása után a munkahelyére, egy vendéglátóipari helyre akart menni, hogy ételfutárként megkezdje az ételkiszállítást. Székesfehérváron a Kadocsa út felől a Vértanú utca irányába közlekedett, amikor elvesztette uralmát a gépjármű felett és nekiütközött a Berényi úton, az út szélén szabályosan várakozó autónak. Az autó az ütközés következtében megrongálódott, abban anyagi kár keletkezett. A helyszínre érkező rendőr a férfi vezetői engedélyét a helyszínen nem tudta tőle elvenni, mivel azt nem tartotta magánál. 

Az ügyészség vádiratában a férfival szemben - tárgyalás mellőzésével - pénzbüntetés kiszabását, valamint közúti járművezetéstől eltiltást indítványozott. - áll a Fejér Megyei Főügyészség közleményében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!