Újabb tűzeset

2023.07.03. 16:26

Családi ház kapott lángra Sárkeszin (Frissítve)

Olvasóink jelezték: úgy tudják, a Székesfehérvárhoz közeli település Kossuth utcájában egy családi ház padlásán keletkezett tűz.

Szanyi-Nagy Judit

Fotó: Fehér Gábor (FMH-archív)

Megkeresésünkre Szabó-Bisztricz Anett katasztrófavédelmi szóvivő elmondta, egy régi építésű lakóház ég teljes terjedelmében Sárkeszin. Elsőként a Sárvíz Tűzoltó Egyesület önkéntesei érkeztek a helyszínre, majd hozzájuk a székesfehérvári hivatásos tűzoltók is csatlakoztak, hogy július 3-án, hétfőn 16.10 óra körül közös erővel folytassák az oltási munkákat.

Frissítés:

A katasztrófavédelem  közleménye szerint öt vízsugárral körülhatárolták a lángokat, jelenleg a padláson tapasztalt izzásokat oltják a tűzoltók Sárkeszin, ahol egy családi ház tetőszerkezete égett a Kossuth Lajos utcában. A sárszentmihályi Sárvíz önkéntes egyesület tűzoltóit követően a székesfehérvári hivatásos tűzoltók érkeztek a helyszínre. Az egységek az izzások megszüntetése mellett megbontják a tetőszerkezet tűzzel nem érintett részeit. Az épület lakója számára a település polgármestere gondoskodik elszállásolásról.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!