Nagy erőkkel vonultak a helyszínre

2023.06.15. 19:05

Mindenkit megállítottak a rendőrök a Velencei-tónál!

Ahogy korábban előzetesen megírtuk, rendőrök lepik el az utakat, köztük Fejér vármegye egyes helyeit is. Kiemelten az alkohol vagy drog hatása alatt, ittas vagy bódult állapotban volán mögé ülő személyeket igyekeznek kiszűrni.

Kecskés Zoltán

Fotó: Fehér Gábor / FMH

Az uniós szintű közlekedési ellenőrzési akcióhoz kapcsolódva június 14-20. között bárki számíthat az agárdi Balatoni úthoz hasonló ellenőrzésekre, ahová nagy erőkkel vonultak ki az egyenruhások csütörtök késő délután. Összesen hét autóval, 16 rendfenntartó teljesített szolgálatot.

A razzia során, az Admirale Étterem előtt minden arra járó autóst mindkét irányban megállítottak. Az ott tartózkodásunk alatt kirívó eset nem történt, a sofőröknek szondát kellett fújnia.

Mindeközben pedig a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztályán arról érdeklődtünk, hogy pontosan milyen helyszíneken számíthatnak még a járművezetők hasonló akcióra, illetve, hogy az egyre népszerűbb elektromos rolleresek is beleesnek ebbe a körbe? Továbbá arra is kíváncsiak voltunk, hogy a razzia egyik fő elemeként meghirdetett drog-tesztet, miként és hogyan hajtják végre az ellenőrzés során? Cikkünk megjelenéséig eleddig nem kaptunk választ, de amint megérkezik, közölni fogjuk!
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!