Korábban már volt hasonló eset

2023.06.14. 19:25

Égő cigaretta okozhatta az alapi tüzet?

Korábban beszámoltunk róla: tűz keletkezett egy családi ház földszintjén Alapon, a Kossuth Lajos utcában. Azóta új információk, feltételezések láttak napvilágot.

Kecskés Zoltán

Dohányzás illusztráció.

Fotó: HBH

Ahogy írtuk, a lángok a Kossuth Lajos utcában csaptak fel. Mint azt a helybéliektől megtudtuk, feltételezések szerint egy fő tartózkodott a házban, akit füstmérgezés gyanújával vittek kórházba. Az általunk megkérdezett helyiek azt is elmondták, hogy a Kossuth Lajos utcában lévő ingatlan egyes részei – volt, hogy a nyári konyha – az elmúlt években már többször kigyulladtak, ám akkor sikerült megfékezni a lángokat. Most azonban teljes terjedelmében égett az épület. Akkor az égő cigicsikk okozta a tüzet, miután a bent tartózkodó elaludt. Az itt élők most is hasonlóra gyanakodnak.  

Mindeközben pedig az Országos Mentőszolgálattól azt is megtudtuk, hogy a szakemberek a helyszínről egy férfit szállítottak további vizsgálatok és megfigyelés céljából kórházba.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!