Forgalmirend-változások

2023.05.10. 11:00

Fejérbe érkezik a Tour de Hongrie

A kerékpáros körverseny biztonsága érdekében több helyszínen kell forgalomkorlátozásra számítani.

police.hu

Forrás: police.hu

A police.hu oldalán olvasható, hogy 2023. május 13-án vármegyénk területére érkezik a 44. Tour de Hongrie országúti kerékpáros körverseny. A kerékpárosok a verseny negyedik szakaszában 2023. május 13-án 11 óra 15 perckor Martonvásárról, a Brunszvik-kastélytól indulnak el és a Tárnok – Sóskút – Biatorbágy – Etyek – Alcsútdoboz – Felcsút – Bicske – Mány-Felsőörs puszta útvonalon haladnak majd.

A versenyzőket többek között szervizkocsik, mentőautók és motorosok, valamint rendőrök fogják kísérni. A kerékpárosok a közúti jelzéseket figyelmen kívül hagyják, közlekedésük során a rendőri biztosításra és a motoros biztosítókra hagyatkoznak.

A főkapitányság értesíti a közlekedőket, hogy a verseny miatt 2023. május 13-án 8 órától útlezárásra, továbbá időszakos forgalomkorlátozásokra kell számítani, melynek következtében átmeneti torlódásra és várakozásra kell készülni a lezárt útszakaszok környezetében.

Kérik, hogy a verseny előtt és ideje alatt – amennyiben tehetik – az alábbi térképen láható útvonalon ne induljanak útnak, vagy válasszanak más megközelítési lehetőséget:

Forrás: police.hu

További részletek az alábbi linken olvashatók:

https://www.tourdehongrie.hu/etapok/11-4-szakasz-martonvasar-dobogoko-206-km-20230513

Forrás: police.hu

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!