Gratulálunk!

2023.05.03. 18:30

Elismerések a tűzoltónapi központi ünnepségen

A hivatásos katasztrófavédelem minden évben ünnepélyes állománygyűlésen emlékezik meg Szent Flórián, a tüzes mesterségek védőszentjének napjáról. Az idén is többen vehettek át elismerést a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság május 3-i, központi tűzoltónapi ünnepségén.

feol.hu

Boldog László

Fotó: Szőke Péter - BM OKF

Pintér Sándor Magyarország belügyminisztere a Tűzoltóság Napja alkalmából a katasztrófavédelem területén önkéntesen végzett kiemelkedő tevékenysége elismeréseként a Katasztrófavédelem Önkéntes Támogatásáért Emlékérmet adományozta Boldog Lászlónak, a Fejérvíz Zrt. Sárbogárdi Üzemmérnökség főgépészének.

A Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főigazgatója, Góra Zoltán tűzoltó altábornagy a Tűzoltóság Napja alkalmából a szolgálati feladatok kiemelkedő teljesítéséért soron kívül előléptette tűzoltó főtörzsőrmesterré Bubelka Máté tűzoltó törzsőrmestert, a dunaújvárosi hivatásos tűzoltó-parancsnokság szerparancsnokát.

Bubelka Máté
Fotó: Szőke Péter - BM OKF

Beosztásában hosszú időn át végzett kiemelkedő munkája elismeréseként Góra Zoltán tűzoltó altábornagy, országos katasztrófavédelmi főigazgató dicséretben és jutalomban részesítette Saláta Zoltánt, a Fejér Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság hatósági osztályának szakügyintézőjét.

Saláta Zoltán
Fotó: Szőke Péter - BM OKF

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!