Frissen Fejérből

2023.04.12. 14:36

Fényes nappal fosztottak ki egy 89 éves bácsit a Palotai úton

A rendőrök előterjesztést tesznek a gyanúsított letartóztatásának indítványozására.

police.hu

Forrás: Illusztráció: police.hu

Egy székesfehérvári lakos 2023. április 11-én délután Székesfehérváron, a Palotai úton arra lett figyelmes, hogy egy nő egy idős férfi figyelmét elterelve táskáját  megragadta, rángatta, megszerezni azonban nem tudta, de kiemelte abból a sértett pénztárcáját és a mobil telefonkészülékét. Ezután az elkövető elsietett. A szemtanú azonnal hívta a 112-es segélyhívó számot. A tevékenység-irányítási központ soron kívül riasztotta az egységeket, akik perceken belül a helyszínen voltak.

A székesfehérvári rendőrök azonnal megkezdték a tanúkutatást és adatgyűjtést, majd a kapott személyleírás alapján percekkel később elfogták a feltételezett elkövetőt, egy 57 éves szabadbattyáni nőt, akit a rendőrségre előállítottak. Nála megtalálták a 89 éves sértettől zsákmányolt készpénzt, valamint a bűncselekmény helyszínének közelében fellelték az elkövető által korábban eldobott pénztárcát és telefonkészüléket is.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság nyomozói kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki a gyanúsítottat, akit bűnügyi őrizetbe vettek, és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!