Traffipax

2023.04.09. 12:21

Ezért sem érdemes száguldozni a 81-esen!

Húsvét vasárnapján sokan ülnek autóba, hogy meglátogassák családtagjaikat, így mindenképp megnövekedett forgalommal számoljon, aki útnak indul.

HBL, EG

Fotó: HBL

A KRESZ szabályok betartása, beleértve a sebességhatárokat, minden alkalommal kötelező és létfontosságú, ám húsvétkor hatványozottan figyelnek erre a rend éber őrei is. Amint azt kollégánktól megtudtuk, jelenleg a 81-es főút pusztavámi leagazójánál készülnek drága fotók. Azonban nem csupán emiatt érdemes betartani a sebességhatárokat! Sajnos az elmúlt évek tapasztalatai alapján ilyenkor nem ritka, hogy valaki egy korty vendégségben elfogyaszott pálinka után indul útnak, ezért egy-egy baleset kialakulásának veszélye jelentősen megnő.

Vezessenek óvatosan és körültekintően!

Frissítés

15:27 - Ahogy az várható volt, a rendőrök hatványozottan figyelik az ittas sofőröket is. Kollégánk jelentette, hogy Bodajkon, az Édes Sziget cukrászdánál, a Kossuth-Petőfi-Táncsics-Május 1. utcák kereszteződésében mindenkit szondáztatnak az egyenruhások.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!