Félrevezette a rendőröket

2023.04.20. 17:30

Azt állította, hogy gyerekeket próbálnak elrabolni Bicskén, ám kiderült, hazudott

A 42 éves bicskei férfit gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök.

police.hu

Forrás: police.hu

A police.hu információi szerint egy bicskei lakos 2023. március 29-én délután telefonon tett bejelentést a rendőrségre. Elmondása szerint gyermeke és annak két barátja éppen Bicskén, a Szent László-patak partján tartózkodtak, amikor egy fekete furgonból két ismeretlen férfi ugrott ki, majd megkergette a fiatalokat. A bejelentést követően a helyszínre érkező járőrök azonnal adatgyűjtésbe és tanúkutatásba kezdtek, ami azonban nem vezetett eredményre.

A bejelentő férfi alig egy órával később elektronikus úton is megkereste a rendőrséget. Előzetesen elmondott történetét már akképpen módosította, hogy a fekete ruhát, valamint símaszkot viselő férfiak a fiatalokat követték és megpróbálták elrabolni őket. A nyomozás során felmerült annak a gyanúja, hogy a férfi nem mond igazat, bejelentése nem felel meg a valóságnak, ezért a Bicskei Rendőrkapitányság a hatóság félrevezetésének vétsége miatt eljárást indított ellene. A 42 éves bicskei férfi gyanúsítotti kihallgatása során elismerte a bűncselekmény elkövetését és bevallása szerint megbánta tettét.  

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!