Frissen Fejérből

2023.03.09. 18:02

Újabb fehérvári lépcsőházban tűnt fel a vizelő hajléktalan

A napokban adtunk hírt arról, hogy egy férfi valamilyen szer hatása alatt betért egy székesfehérvári lépcsőházba, levizelte az ajtót és cipőt lopott. Azóta más lépcsőházakban is feltűnt, egy lakószövetkezet a rendőrséggel együttműködve ellenőrzéseket ígér.

S. Töttő Rita

Az egyik lépcsőházban már figyelmeztetik az illetéktelenek: „A lépcsőház nem hajléktalanszállás”

Fotó: S. Töttő Rita / Fejér Megyei Hírlap

Arra lettek figyelmesek a napokban a Tóvárosi lakónegyed lakói, hogy egy hajléktalan férfi éjszakánként beköltözik a lépcsőház azon részébe, ahová még nem kell kulcs. A lakók felismerni vélték benne azt a férfit, akiről a napokban írtunk.

Egy másik lépcsőházban is járt ugyanis a férfi, ahol levizelt egy ajtót és cipőt lopott. Akkor, ott kamerafelvétel készült az esetről, így ismerhették fel a másik lakótelepen élők az illetőt. A Tóvárosi Lakásfenntartó Szövetkezet haladéktalanul felhívást tett közzé az érintett lépcsőházakban. Gyovai László elnök aláírásával az áll a közleményben, hogy a lépcsőházat illetéktelenül használók megsértik a szövetkezet szabályzatát, ezért azonnal hagyják el azt. „A lépcsőház nem hajléktalanszállás. A rend fenntartása érdekében fokozott ellenőrzéseket végzünk a rendőrséggel együttműködve. Az illetéktelenül ott tartózkodók ellen szabálysértési eljárást kezdeményezünk!” – ígérte az elnök. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!