Cserbenhagyás

2023.03.27. 13:13

Nekihajtott egy másik autónak, majd szó nélkül tovább ment a BMW-s

Hétfőn a reggeli órákban egy Opel Astra típusú személygépjárművet vezető sofőr lassított, majd megállt az egyik zebránál a Seregélyesi úton. Ezt a mögötte haladó BMW-s nem vette figyelembe és hátulról neki hajtott.

Déri Brenda

Forrás: Illusztráció: Pixabay

Az esetről az Opelt vezető férfi párja számolt be a közösségi oldalon, ahol azt is leírta, jelezték a BMW-s sofőrnek, hogy álljon félre, de ő mit sem törődve ezzel bocsánatkérés nélkül elhajtott a helyszínről. Feltehetően a felfordulás és a sietség miatt nem tudták megjegyezni a BMW rendszámát, így most az internet népében bízva olyan személyeket keresnek, akik arra jártak az említett időben és láttak a koccanást, esetleg még a rendszámot is megjegyezték.

A hozzászólásokat olvasva, a legtöbben igyekeztek tanácsokkal ellátni a károsultakat, hogy hátha rögzítette a történteket egy kamera, míg mások olyan megjegyzéseket fűztek a poszt alá, hogy meg sem lepődnek, hiszen a „ a BMW-sek ilyenek”.


 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!