Kék hírek

2023.02.11. 13:23

Már csak a halál beálltát tudták megállapítani a Garzon-háznál (frissítve)

Olvasónk jelezte a feol.hu-nak, hogy szombat délelőtt  rendőrségi sátor és helyszínelők vették körül a székesfehérvári Garzon-ház környékét.

HM, HBL

Fotó: Hajdú Marianna / FMH

Olvasónk úgy tudja, egy fiatalember zuhant vagy ugrott ki az épületből. 

A helyszínre riasztott mentőegység sajnos már csak a halál beálltát tudta megállapítani - informálta a feol.hu-t az Országos Mentőszolgálat kommunikációs szervezője. 

A rendőrség válaszával frissítjük cikkünket.

Frissítés:

Írásos megkeresésünkre a rendőrségtől azt a választ kaptuk, hogy a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányságra 2023. február 11-én reggel arról érkezett bejelentés, hogy Székesfehérváron, a Mészöly Géza utca 1. szám alatti hátsó bejáratnál található füves területen egy fiatalember újraélesztését hajtották végre a mentőszolgálat munkatársai, azonban hiába küzdöttek az életéért, a férfi meghalt. A rendkívüli haláleset körülményeit a rendőrség közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja.
 

Frissítés:

Legfrissebb információink szerint szombaton a délelőtti órákban baleset történt, a 26 éves fiatalember az épület hetedik emeleti erkélyéről esett ki és zuhant a mélybe.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!