A lehető legkisebb forgalmi fennakadást okozva

2023.02.28. 14:00

Csütörtök éjszaka és péntek hajnalban burkolati jeleket festenek a Széna téri körforgalomnál

A lehető legkisebb forgalmi fennakadást okozva, tervezetten az éjszakai-hajnali órákban végzik el a Széna tér környékén a burkolatjel-festési munkálatokat. A március 2., csütörtök 23.00 és március 3., péntek 4.45 óra közötti időszakban a helyszínen időszakos forgalomkorlátozásokra kell számítani.

ÖKK

Forrás: Google maps

Forgalomterelésekkel korlátozásokra kell számítani a Széna tér – Rákóczi út – Gáz utca – Királysor csomópontban lévő körforgalomban március 2., csütörtök 23.00 óra és március 3., péntek 4.45 óra között, burkolatjel-festési munkálatok miatt. Az éjszakai, autóbuszforgalom-mentes időszakra ütemezett munkavégzés célja, hogy a szükség szerint bevezetésre kerülő ideiglenes útzár a lehető legkisebb mértéken akadályozza a forgalmat, és ne okozzon fennakadást a közösségi közlekedésben sem.

Arra kérik a gépjárművezetőket, hogy úti céljaik megközelítése során a csomópontot érintő korlátozásokat vegyék figyelembe, közlekedésük során fokozott figyelemmel kövessék a kihelyezett jelzéseket. Megértésüket és együttműködésüket köszönik.

 


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!