Lebukott

2023.02.06. 13:17

Ágyneműtartóba bújt a rendőrök elől, de a tévét bekapcsolva hagyta a csákvári férfi

A 37 éves férfi úgy döntött, hogy egy csákvári lakóházban rejtőzik el a hatóság elől, miután a Kaposvári Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja elzárás miatt elfogatóparancsot bocsátott ki ellene.

police.hu

Forrás: Pexels.com

A police.hu közleménye szerint a rendőrök 2023. február 3-án délután megjelentek annál a csákvári ingatlannál, amelyben a keresett személy feltételezhetően bujkált. A férfi ott élő rokonai ugyan elismerték, hogy hozzátartozójuk a házban él, de elmondásuk szerint nem tudtak a holléte felől. Az intézkedő rendőröknek gyanús lett a keresett férfi szobájában bekapcsolt állapotban hagyott televízió készülék, ezért elkezdték tüzetesebben is átvizsgálni a helyiséget. Gyanújuk néhány pillanattal később beigazolódott, miután megtalálták a rejtőzködőt, aki a szobában található fekhely ágyneműtartójában keresett menedéket az egyenruhások elől.

A rendőrök az elfogatóparancs alapján kőrözött férfit helyszínen történt elfogását követően a Közép-Dunántúli Országos Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!