Kék hírek

2023.01.12. 10:11

Két esetben is intézkedtek a vármegyei rendőrök az elmúlt nap folyamán

Az elmúlt 24 órában történt.

police.hu

Forrás: police.hu

A járőrök 2023. január 11-én 8 óra 15 perc körül Dunaújvárosban, a Szórád Márton út és Esze Tamás utca kereszteződésében ellenőriztek egy sofőrt. Az egyenruhások megállapították, hogy a 42 éves helyi lakos nem rendelkezett érvényes vezetői engedéllyel, ezért a férfit előállították a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra, ahol szabálysértési őrizetbe vették.

Közúti közlekedési baleset történt 2023. január 11-én 12 óra 15 perc körül a 63-as számú út 76-os kilométerszelvényében. Egy 55 éves hölgy közlekedett személygépkocsival Sárbogárd irányából Székesfehérvár irányába. Haladása során a sofőr balra kívánt kanyarodni, azonban nem észlelte kellő időben a járműve előzését már megkezdő, Opel típusú személygépkocsit, ezért összeütköztek. Egy harmadik fél a balesetet látva, az ütközés elkerülése érdekében az autója kormányát elrántotta, melynek következtében az út melletti vízelvezető árokba hajtott. A baleset során két fő sérült meg, akiket a mentők kórházba szállítottak. Az eset bekövetkezésének körülményeit a Székesfehérvári Rendőrkapitányság vizsgálja.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!