Melléképület lángolt kedd éjszaka

2023.01.05. 11:00

Életeket mentett a házőrző Martonvásáron

A gyors beavatkozásnak és Domino kutyusnak köszönhetően nem terjedtek tovább a lángok Martonvásáron kedd éjszaka – számolt be közösségi oldalán a kisvárosi lánglovagok.

Kecskés Zoltán

Teljes terjedelmében lángolt a melléképület Martonvásáron

Forrás: Marton ÖTE

– Hajnali 1 óra 40 perckor székhelytelepülésünkre, egy melléképület tüzéhez kaptunk riasztást. Első kiérkezőként avatkoztunk be az új szertárunktól alig néhány száz méterre, teljes terjedelmében lángoló épületnél. Két gyorsbeavatkozó-sugárral kezdtük meg a tűzoltást, ami közben egy PB gázpalack is felrobbant, de személyi sérülés szerencsére nem történt. A kiérkező Érd-1 egysége további két vízsugarat szerelt, majd közös erővel, kitűnően együttműködve számoltuk fel a káresetet. A gyors beavatkozásnak és Domino kutyusnak köszönhetően nem terjedtek tovább a lángok a közelben elhelyezkedő épületekre. A házőrző elsőként észlelte a tüzet és riasztotta a családot, megelőzve ezzel a  még nagyobb bajt!  – olvasható a Martonvásári Önkéntes Tűzoltó Egyesület bejegyzésében.

Két gyorsbeavatkozó-sugárral kezdték meg a tűzoltást a Martonvásári Önkéntes Tűzoltó Egyesület lánglovagjai.
Forrás: Marton ÖTE


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!