Büntetőeljárás

2023.01.23. 15:20

Büntetőeljárást indítottak a pszichiátriai kezelést követően elhunyt férfi ügyében

Ahogy azt pénteken megírtuk az MTI közleménye szerint négy és fél nap pszichiátriai kezelést követően tavaly nyáron meghalt egy fiatal férfi a fehérvári kórházban.

Déri Brenda

A fiatal férfi csupán négy és fél nap pszichiátriai kezelést követően, váratlan szívhalál következtében halt meg – írják az Állampolgári Bizottság Az Emberi Jogokért Közép-Kelet-Európa Alapítvány közleményében

Forrás: Pezzetta Umberto / Zalai Hírlap (illusztráció)

A hirtelen halál és az azzal összefüggésbe hozható gyanús körülmények miatt az elhunyt férfi édesanyja egy jogsegítő szervezethez fordult, akik rendőrségi feljelentést tettek. Még akkor megkerestük a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányságot, hogy valóban megtörtént-e a feljelentés és amennyiben igen, hol tart most az ügy vizsgálata, azonban cikkünk publikálásáig nem érkezett válasz. Nemrég viszont a következőt adták tájékoztatásul lapunknak:

„A rendőrség büntetőeljárás keretein belül vizsgálja az eset körülményeit, melyre való tekintettel bővebb tájékoztatást nem kívánunk adni”- nyilatkozták. 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!