Frissen Fejérből

2022.12.05. 13:48

Saját, 14 éves utasa halt meg a BMW Fejér megyei sofőrjének

Elhunyt a 14 éves lány, aki kizuhant az autóból egy balesetnél, közölte Nagy Judit megyei rendőrségi szóvivő.

veol.hu

Forrás: Rendőrség

A szóvivő azt mondta, egy 25 éves férfi BMW személyautójával közlekedett Csopakon Veszprém irányából a 71. számú főút felé, december 2-án késő este, amikor az előírt 50 kilométeres sebességet túllépve, egy jobbra ívelő kanyarban az úttest bal oldalára, majd ott a füves útpadkára sodródott, ahol egy nagy kőnek ütközve visszacsapódott az úttestre. Ott felborult, miközben a bal oldalon, hátul utazó 14 éves veszprémi lány kirepült a járműből és az úttestre esett. A jármű a kerekeire állva, az út jobb szélén állt meg. 

Forrás: Rendőrség 

A kiesett fiatal lány életveszélyes sérülésekkel szállították a mentősök kórházba szállították, ahol később elhunyt. A gépkocsi 25 éves Fejér megyei sofőrje és további két, 15 éves női utasa nem sérültek meg, az autó nagyon összetört. A helyszíni adatok szerint a 14 éves lány a biztonsági övet nem használta. A baleset körülményeit a Balatonfüredi Rendőrkapitányság vizsgálja - számol be a szörnyű tragédiáról a veol.hu.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!