Frissen Fejérből

2022.12.28. 09:39

Megrongálta a sorompót Mohánál, késhetnek a vonatok (frissítve)

Moha és Moha-Rakodó állomás között egy kisebb balesetet és annak helyszínelését követően már újraindult a vonatforgalom.

Szanyi-Nagy Judit

Illusztráció!

Forrás: Pixabay

A MÁV közösségi oldalán december 28-án, szerdán reggel 8 óra környékén tájékoztatott: a "Moha közelében lévő átjáróban egy gépjármű megrongálta a teljes csapórudas sorompót. A helyszínelésig átmenetileg nem közlekedhetnek a vonatok. Ott várakozik a Komáromból Székesfehérvárra 6.05-kor elindult vonat, jelenlegi késése 45 perc."

Azóta, 8.40 óra környékén a Moha és Moha-Rakodó állomás közötti vonatforgalom újraindult, a tájékoztatás szerint pedig a Székesfehérvár–Komárom vonalon fokozatosan, a délelőtti órákban helyreáll a menetrendszerű vonatközlekedés. 

 

Frissítés (10.25):

Megkeresésünkre a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya azt közölte, a baleset december 28-án 7 óra körül, a Moha közelében található vasúti átjáróban történt. Itt egy személyautó a vasúti átjárón történő áthaladása során megrongálta a vasúti csapórudat. Személyi sérülés nem történt. Az eset körülményeit a rendőrség még vizsgálja.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!