Feszítővágóval próbálták kimenteni az autóból

2022.11.02. 15:16

A roncsok között lelte halálát a 62-es úti balesetben az autó vezetője

Meghalt az a férfi, aki a 62-es úton személyautójával ütközött egy kamionnal. A hivatalos tájékoztatás szerint a kiérkező mentők egy fiatal férfi halálát állapították meg a helyszínen, egy 50 év körüli férfit pedig könnyebb sérülésekkel szállítottak kórházba – kaptuk a hírt a mentőszolgálattól.

Hajdú Marianna

Forrás: Shutterstock

Amint arról beszámoltunk korábban, a 62-es főút Seregélyest elkerülő szakaszán egy papír- és műanyag csomagoló anyagot szállító teherautó ütközött egy személyautóval. A személyautó az út menti vízelvezető árokba csapódott. Vezetője a roncsok közé szorult, őt a Székesfehérvári Hivatásos Tűzoltóknak a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Műveleti Szolgálat irányítása mellett, több hidraulikus mentőszerszám együttes alkalmazásával sikerült kiszabadítani a roncsok közül. Ez azt jelenti, hogy az autónak a bal első ajtaját is levágták, a küszöböket átvágták, a műszerfalat pedig távolabb tolták. Egy részen a tetőt is hátra hajtották, majd így tudták a sofőrt kiemelni a járműből. A személyautóban egyedül a sofőr utazott – tudtuk meg a Katasztrófavédelemtől.

Vezető képünk illusztráció!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!