Frissen Fejérből

2022.11.08. 14:20

Rongálás történt a perkátai kastély előkertjében

Az éj leple alatt történt rongálás a perkátai Győry-kastély előkertjében. A tettes felkutatásához a településvezető a lakosság segítségét kéri.

Héjj Vivien

Forrás: Önkormányzat

Nyár elején a helyi snookball pályát tették a földdel egyenlővé, most a kulturális eseményeknek is helyet adó Győry-kastély előkertjében történt újabb rongálás. A történtekről Oláh István polgármester tájékoztatta a helyieket. Mint kiderült, vasárnapról hétfőre virradó éjszaka a kastély előkertjében álló tiszafákat megcsonkították, ágaikat letördelték.

Forrás: Önkormányzat 

– Úgy gondolom, a kastély és annak előkertje mindannyiunk közös tulajdona, és nem ez volt az első alkalom, hogy valaki vagy valakik kárt tesznek a település értékeiben – fogalmazott a polgármester, aki egyúttal a lakosság segítségét kérte az eddig ismeretlen tettesek felkutatásában.

Aki a rongálással összefüggésben bármilyen információval rendelkezik, jelezze azt az önkormányzat felé. A településvezető kiemelte, a bejelentő személye védettséget élvez.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!